EXKi, streven wij ernaar om onze impact op de natuur te verminderen en ook uw eco-burger initiatieven aan te moedigen. Met de Green Card, Exki je beloning eco-acties. Hoe werkt het? Vraag uw Green Card in het restaurant en verdien "wortelen buffers" aan elke eco-gebaar.

 

Hoe gebruik je ze?

Bij elk milieuvriendelijk gebaar verdien je wortelpunten, die je vervolgens kunt inruilen tegen een geschenk.

Enkele tips en tricks: hergebruik een tas, breng je eigen kop of beker mee voor je koffie of thee, gebruik je eigen bestek…

Sommige van die handelingen maken misschien al deel uit van je dagelijkse, milieubewuste gewoonten. Doe zo verder en verklein je ecologische voetafdruk door het verminderen van de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen.

Per 6 wortelstempels op uw Green Card, wordt u getrakteerd op een biologische Lungo koffie, een biologische espresso, een thee of een biologische kruidenthee naar keuze.  

Je slaagde erin om 30 wortelpunten te verzamelen op je Green Card?

Proficiat! Nu mag je een geschenk kiezen uit het onderstaande lijstje:

  • Een katoenen tas
  • Een soep
  • Een broodje
  • Een porseleinen beker

Om je geschenk te verzilveren geef je je ingevulde Green Card af aan een teamlid in het restaurant. Hij of zij zal je onmiddellijk je geschenk overhandigen.

Als je nog een oude Green Card hebt volg je dezelfde werkwijze en ontvang je daarna een nieuwe. Om je geschenk te krijgen hoef je je code dus niet meer in te voeren op onze website.

Algemene Gebruiksvoorwaarden voor de klanten van EXKi